Реч директора

Издвајамо...

Математика кроз векове

Ученици наше гимназије, заједно са наставником математике Тањом Кочиш, присуствовали су отварању изложбе под називом Математика кроз векове“ на ПМФ-у у Новом Саду, 9. 12. 2016.године, на којој су и сами учествовали.

 

Плакате су радили у сарадњи са наставницима математике: Светланом Мандић Атлас, Љиљаном Вучковић, Татјаном Церовић и Тањом Кочиш, наставником ликовне културе Миленком Јовићем, наставиком физике Славицом Трнинић и наставницима информатике: Јасмином Вуковљак, Игором Перковићем и Мелитом Хроњец Ћоћкало.

 

Изложба је отворена у оквиру манифестације Дани математике“ која се одржава 9. и 10. децембра 2016. године на ПМФ- у у Новом Саду у организацији Друштва математичара Новог Сада и Српског научног математичког друштва.

На изложби је приказано више од 30 плаката, а наши ученици постигли су следећи успех: Бранислава Јанковић, ученица четвртог разреда освојила је прву награду, док су Сењи Кристина и Бојана Јовић, ученице другог разреда, освојиле другу награду.

Похваљујемо све ученике који су учествовали на изложби за труд и ангажовање, а посебно похваљујемо и честитамо  онима који су награђени.