У организацији „Мегапројекта“ из Москве, на чија два конкурса у оквиру међународних пројеката је учествовала наша гимназија, у петак 18 децембра одржана је Zoom – конференција (округли сто)  Грађанские иницијативе: нови изазови и нови смисао хуманитарне сарадње.
 


На округлом столу је било речи о томе какве изазове доноси ново време у погледу грађанских иницијаттива, на који начин су се променили инструменти потраге за „јунацима нашег доба“, на коју социјалну тематику се одазива ново покољење, као и о многим другим питањима. Донесени су закључци везани за пројекtе из претходних година, између осталих и за конкурс Реч о делу и скициран план будућиh пројекaта. Конференцији је присуствовало 35 учесника из више земаља – представници организатора, експерати и учесници пројеката.
 
Округлом столу присуствовали су, између осталих, Глебова Љ.Н. – члан Савета Федерације Федералне Скупштине РФ, Жуковска Л.И. – директор Института филологије и жрналистике универзитета „Н.И. Лобачевски“ (ННГУ) и Ларина А.А. – директор „Мегапројекта“.
О учешћу наше гимназије у претходна два пројекта говорила је наша колегиница Милена Алексић.

Управа школе